O alertă cu bombă a avut loc în această dimineață în Capitală.

Alertă cu bombă în Capitală

Într-o zonă din sectorul 3 al Capitalei a fost găsit un geamantan abandonat. Pirotehniştii împreună cu echipa antitero SRI au intervenit și efectuează verificări.

Incidentul a avut loc în zona Matei Basarab din Bucureşti. De asemenea, la locul cu pricina s-a deplasat un echipaj de poliție şi un echipaj al pompierilor.

Zona în care a fost găsit gemantanul este locuită şi de magistraţi și în apropiere se află şi o biserică adventistă.

La moment autoritățile nu au oferit alte detalii sau declarații privind incidentul.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.