Locatarii unui bloc din Suceava au trăit spaima vieții lor când, în scară, la intrare, au descoperit un sac în care era o femeie bătută.

O femeie din Suceava a fost bătută de mama ei și de un frate, băgată într-un sac și abandonată pe casa scării în care locuiește

Oamenii din bloc au fost cei care au dat alarma la 112, crezând că femeia care se afla în sac este moartă. Polițiștii care au mers la fața locului au constatat că este vorba despre o femeie în vârstă de 40 de ani care avea mai multe urme de lovituri pe corp. Dat fiind că aceasta era inconștientă, la locul faptei a fost chemată o ambulanță, care a transportat-o pe victimă la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, autoritățile au aflat că femeia locuiește într-un apartament alături de mama, dar și de fratele ei în vârstă de 37 de ani. Cei doi au bătut-o pe victimă, au băgat-o într-un sac, apoi au abandonat-o în scara blocului. Toți trei sunt cunoscuți cu probleme psihice. Anchetatorii au deschis un dosar penal. În prezent, femeia agresată se află în afara oricărui pericol.

„Se continuă cercetările în funcție de rezultatul acestora urmând a fi încadrate și faptele de natură juridică, urmând a fi înaintată și propunere de procedurală prin unitate de parte competentă”, a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

„Femeia e în evidenţa noastră din anul 2000 cu certificat de handicap grav, cu asistent personal permanent, iar fratele are gradul 2 de handicap, mama nu este în evidenţele noastre cu niciun certificat de handicap", a declarat Nicoleta Daniliuc, DGASPC Suceava.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.