Alertă în Brăila, unde un bărbat ar fi răpit o fetiță duminică seară. Alarma a fost dată la 112 și zeci de polițiști s-au mobilizat în acest sens. Imaginile în care un individ care ține în brațe o minoră, într-un autobuz, au fost distribuite pe internet și văzute inclusiv de oamenii legii, care încearcă să afle cine este bărbatul. Pentru moment, nici copila, nici suspectul nu au fost identificați.

Incident într-un autobuz din Brăila. Posibila răpire a unei minore a ajuns pe internet

O înregistrare video care circulă pe rețelele de socializare, cu o fetiță care plânge și se zbate în brațele unui bărbat, într-un autobuz, a provocat numeroase comentarii din partea populației. Incidentul s-a produs duminică seară. Un călător a filmat scena și a distribuit materialul video pe o rețea de socializare, suspectând acțiunile individului și îndemnând internauții să împrăștie imaginile, pentru a se afla adevărul.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, va informăm că în această seară (duminică n.n.), în jurul orei 22.00, poliția brăileana a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului Brăila ar fi fost un bărbat brunet care ținea în brațe un minor care plângea și încerca să se smulgă din brațele bărbatului. În prezent polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt”, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila pentru obiectivbr.ro.

Conform presei locale, oamenii legii nu au identificat încă suspectul și nu au fost elucidate circumstanțele exacte ale incidentului: „Urmare evenimentului sesizat prin apel 112 cu privire la imaginile aparute in spatiul public care evidentiaza un barbat brunet care tinea in brate un minor, care plangea si incerca sa se smulga din bratele barbatului in timp ce se aflau intr-un autobuz destinat transportului in comun, care circula pe raza municipiului Braila vă informam ca polițiștii efectuează în continuare verificări pentru stabilirea situației de fapt și identificarea barbatului și minorului.

Menționăm că până la acest moment poliția brăileană nu a fost sesizată cu privire la dispariția vreunui minor în împrejurările evidențiate. Vom reveni cu detali”, a informat, în această dimineață, Biroul de Presă.

Citeste si:
Cătălin Bordea, părăsit de tată în copilărie. Ce a povestit la...
Cătălin Bordea, părăsit de...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.