Cel mai cunoscut influencer moto din țara noastră, creatorul comunității „Pe Motoare”, a murit într-un accident rutier. Cristian Predoi a bătut România și lumea în lung și-n lat. Nimic nu i-a stat în cale până acum. Prietenii și toți cei care îi admirau pasiunea au transmis mesaje de rămas bun.

Cristian Predoi, „Regele Motoarelor”, a murit într-un accident stupid, într-o curbă

Momentul în care Cristian Predoi și-a pierdut viața s-a produs pe un drum județean din localitatea suceveană Șaru Dornei. Acesta era pe motocicleta care îi devenise partener de nădejde la drum. Tot cu ea a străbătut lumea din Serbia până în America de Sud.

Atunci, la Suceava, asfaltul umed după ploaie și viteza cu care Cristian a încercat să intre într-o curbă i-au fost fatale. A pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un autoturism condus de o tânără. Ulterior, motocicleta a fost proiectată într-un gard, iar pilotul nu a avut nicio șansă de supraviețuire, căci rănile suferite au fost mult prea grave.

Bărbatul se afla într-o vizită în județul Suceava. Cu câteva ore înainte de accident, a fost la Toplița, de unde a postat ultima fotografie pe Facebook. Imediat după ce trista veste a început să circule, sute de mesaje au fost publicate pe contul de socializare al acestuia.

„Nu cred...E imposibil /Trist și revoltător! Dumnezeu să te aibă în grija Sa!/ Îmi pare tare rău de tine, îmi doream ca într-o bună zi să te cunosc și să îți strâng mâna. Te admiram și te urmăream de când eram copil...Odihnește-te în pace!/ Greu, foarte greu de acceptat!/ RIP prietenul meu!/ Drum lin la îngeri, suflet nevinovat!/ RIP omule!/ Păcat, prea repede, prea tânăr. Drum lin!!!/ Un motociclist cum fiecare de aici ar fi dorit să fie...Drumuri frumoase, amice! / Sunt de-a dreptul consternat! Nu-mi vine să cred!” ”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor săi.


  • Tânărul era pasionat de motoare, era creatorul paginii „Pe Motoare” și era patron al unei firme de profil cu numeroase apariții televizate.

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.