Social 17 Iulie 2021 13:03 de Lorena Martin

O fetiță de doar 6 ani a fost victima unei răzbunări, plătind chiar cu prețul vieții. Unchiul acesteia, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a înjunghiat-o mortal pe micuță, apoi a sunat la 112 pentru a-și anunța crima. Potrivit primelor declarații, agresorul ar fi vrut să se răzbune pe tatăl fetei, care este chiar fratele său.

Potrivit primelor declarații oficiale, bărbatul în vârstă de 25 de ani a sunat la 112 pentru a anunța crima:

„La data de 17 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgentă 112 de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla pe raza comunei Cojasca si-ar fi omorât nepoata în vârstă de 6 ani. Poliţiştii s-au deplasat în timpul cel mai scurt la fata locului, unde au identificat bărbatul respectiv, în vârstă de 25 de ani, acesta fiind imobilizat şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa

În cauză, sunt efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, sub aspectul săvârşirii infractiunii de omor calificat, fapta prevazuta de art. 189 din Codul Penal, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi dispunerea măsurilor legale in consecinţă.”, a precizat IPJ Dâmboviţa, într-un comunicat de presă.

Fetița în vârstă de 6 ani era crescută de bunica sa, mama agresorului. Conform spuselor acesteia, tatăl fetiței se află la muncă în Germania în acest moment, iar agresorul suferă de depresie.

Cercetările continuă în acest caz.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.