O femeie din Suceava și-a bătut soțul în fața unui bar din oraș, acolo unde bărbatul obișnuia să-și petreacă serile. Poliția a fost sesizată de către un localnic. Protagoniștii scenelor de MMA erau în stare avansată de ebritetate. Cei doi au fost duși la secție, dar nu au putut fi audiați fiindcă nu se putea comunica cu aceștia.

Bărbat scos de polițiști din mâinile soției, în timp ce era bătut în fața unui bar

Miercuri, la ora 21.08, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un localnic despre faptul că o persoană de sex feminin își agresează soțul în fața unui bar situat pe strada Eroilor, cartierul Burdujeni din municipiul Suceava.

La fața locului s-a deplasat patrula de ordine și siguranță publică, ocazie cu care la adresa indicată au fost identificați o femeie de 40 de ani și partenerul ei, un bărbat de 37 de ani, ambii originari din Suceava și în stare avansată de ebrietate.

Aceștia au fost conduși la sediul Secției Urbane de Poliție Burdujeni, însă oamenii legii nu i-au putut audia întrucât aceștia erau incoerenți. Nu a fost necesară intervenția ambulanței. Bărbatul a declarat verbal faptul că nu a fost lovit de nicio persoană și că nu cunoaște motivul pentru care s-a apelat 112. Totuși, polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de violență în familie.

„Miercuri, 14 iulie 2021, la ora ora 21.08, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că o femeie își agresează soțul în fața barului Manole de pe strada Eroilor, din municipiul Suceava.

La fața locului s-a deplasat patrula de ordine și siguranță publică, fiind identificați Viorica R., de 40 de ani, și Marcel R., de 37 de ani, din municipiul Suceava, cei doi fiind în stare avansată de ebrietate”, se arată într-o informare a IPJ Suceava, potrivit


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.