Social 16 Iulie 2021 15:01 de Lorena Martin

Pădurea de pin din Parcul Național „Porțile de Fier” este afectată de un incendiu care a reușit să devasteze deja 6 hectare de copaci. Cu atât mai mult, zona afectată nu este deloc accesibilă, echipajele fiind nevoite să apeleze la un elicopter pentru a diminua întreaga situație.

Pompierii aflați la fața locului trec prin momente dificile din cauza faptului că zona afectată nu este deloc accesibilă, nereușind să aducă apă până la locul incidentului. Aceștia sunt nevoiți să stingă flăcările cu ajutorul unor lopeți și a unui elicopter.

Incendiul a izbucnit în apropiere de comuna Dubova, presupusa cauză fiind furtuna din seara precedentă. Flăcările au ajuns să cuprindă întreaga înălțime a copacilor, ceea ce îngreunează misiunea pompierilor, ajutați de localnici și de lucrătorii Oculului Silvic.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.