O tânără bloggeriță în vârstă de 32 de ani a murit după ce a alunecat de pe o stâncă în timp ce își făcea poze. Sofia Cheung a căzut în gol de la 5 metri într-o cascadă din Hong Kong.

O bloggeriță a murit după ce a căzut de pe o stâncă unde își făcea poze

Sofia a căzut în timp pe își făcea selfie-uri pe stânca periculoasă. Aceasta posta pe Instagram imagini din timpul aventurilor ei riscante, cum escalada munții și imagini înfiorătoare în care stătea atârnată de bucăți uriașe de stâncă. Pe pagina ei de Instagram, bloggerița avea peste 9.000 de urmăritori.

În acea zi, împreună cu alți trei prieteni au mers la Ha Pak Lai, un parc natural pitoresc de lângă Yuen Long. Bloggerița își făcea poze pe marginea stâncii, însă aceasta fiind umedă, tânăra a alunecat și a căzut în apă de la 5 metri.

Bloggerița a decedat în urma căderii

Prietenii îngroziți ai lui Cheung au sunat imediat la serviciile de urgență, care au sosit rapid și au dus-o pe tânără la spital, unde a fost declarată moartă la sosire, potrivit FOX News. În descrierea profilului, pe pagina ei de Instagram ea a scris că ”Viața ar trebui să fie distractivă, nu plictisitoare” și se pare că acesta era un principiu de viață.

La scurt timp de la vestea tragică, profilul tinerei a fost inundat cu condoleanțe și mesaje emoționante din partea fanilor și urmăritorilor săi.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.