Florin Cîţu a spus că în marea majoritate a cazurilor se deplasează pe jos la Guvern şi chiar îşi numără paşii. Premierul îi încurajează pe colegii săi din Guvern să facă la fel.

Florin Cîțu vine pe jos de cele mai multe ori la Guvern

Premierul a spus că de cele mai multe ori vine pe jos până la Guvern și chiar își numără și câți pași face. Acesta susține că este un mod mai ieftin de a merge la sală.

„Mergeam şi înainte pe jos foarte mult sau cu metroul. În Bucureşti era mult mai simplu să foloseşti mijloacele alternative de transport. De aceea Vinerea Verde pentru mine a venit ca o mănuşă. Eu pot să spun că e Săptămâna Verde de foarte multe ori”, a spus premierul Florin Cîţu, la workshop-ul „Smart City: Micromobilitatea, o necesitate pentru dezvoltarea sustenabilă a oraşelor”.

Cîțu își încurajează colegii să meargă pe jos

Cu această ocazie, premierul și-a încurajat colegii din Guvern să îi urmeze exemplul. Cîțu a spus că în unele zile nu au pe agenda zilei ședințe și se pot îmbrăca mai lejer, fapt ce le permite să meargă pe jos până la muncă.

„Când trăiam în Noua Zeelandă alergam la locul de muncă – acolo erau duşuri, erau de toate – şi ne puteam schmiba. E un mod de viaţă pe care l-am văzut în foarte multe dintre capitalele din Vest sau din ţările dezvoltate – oameni care vin la muncă ori pe bicicletă, ori alergând – acolo sunt facilităţi pentru a face un duş, a te schimba şi a începe ziua. Lucrurile se pot face şi aşa”, conchide Cîţu.

Citeste si:
Cristian Ghinea: Guvernul nu este în pericol să cadă; toată lumea...
Cristian Ghinea: Guvernul nu...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Florin Cîţu a participat miercuri la workshop-ul „Smart City: Micromobilitatea, o necesitate pentru dezvoltarea sustenabilă a oraşelor”.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.