Un tânăr de 23 de ani din Constanța a fost răpit direct de pe stradă de fostul iubit al prietenei sale. Acesta a fost și agresat de răpitor. Agresorul în vârstă de 32 de ani, a fost arestat preventiv.

Un băiat a fost agresat de fostul iubit al prietenei sale

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au declarat că poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi, duminică seara, printr-un apel la 112 că un tânăr de 23 de ani ar fi fost băgat cu forţa într-o mașină, de către mai mulţi bărbaţi. Autoturismul se deplasa pe drumul de la fostul combinat chimic USAS Năvodari, potrivit News.ro.

“Imediat, poliţiştii au organizat filtre pentru depistarea autoturismului, acesta fiind identificat de poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Lumina, în localitatea Lumina. În autoturism se aflau trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 37 de ani, precum şi persoana vătămată.

Agresorul a fost arestat preventiv

Indivizii au fost conduşi la sediul Poliţiei oraşului Năvodari, pentru a fi audiați, în vederea stabilirii situaţiei de fapt. În urma cercetărilor, s-a depistat faptul că victima a fost agresată de unul dintre bărbaţi, de 32 de ani. Autoritățile au stabilit că victima a fost răpită de fostul iubit al prietenei sale, acesta fiind și persoana care l-a agresat pe tânăr.

Retail jobs

Individul de 32 de ani a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe. Apoi acesta a fost prezentat instanţei care a decis arestarea preventivă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.