Vestitul DJ, Armin van Buuren, pregătește cel mai mare solo show din Europa, la Sound of Bucharest, pe 25 septembrie, în Piața Constituției din București. Totodată, acesta sărbătorește 20 de ani de A State of Trance, fiind cea mai mare comunitate de muzică trance din lume.

Armin van Buuren vine la București cu un solo show

Potrivit organizatorilor, pe 3 și 4 septembrie, melomanii vor celebra cele peste 1000 de ediții ASOT (A State of Trance), în Jaarbeurs Utrecht. În acel weekend vor fi prezentate toate momentele importante din istoria mix-urilor cu Armin van Buuren și invitații lui speciali.

Pe 25 septembrie, în București, în Piața Constituției, Buuren revine după 7 ani și va deschide evenimentele anuale Sound of Bucharest cu cel mai mare solo show din Europa.

Unul dintre cei mai importanți producători de pe piața mondială, ALDA, a adus în România evenimentul Sound of Bucharest. Acesta va avea loc în fiecare an, începând din septembrie 2021.

Cum pot ajunge doritorii la acest eveniment

Grandiosul eveniment va avea loc în Piața Constituției și va fi unic în lume. Armin va prezenta seturi speciale de muzică de pe două scene, iar Palatul Parlamentului va servi drept suport pentru proiecția live a show-ului. Acesta va fi un spectacol muzical și video nou în lume.

Retail jobs

Toți cei care doresc să vină la eveniment, se pot înregistra pe site-ul www.soundofbucharest.com. Persoanele care au cumpărat sau vor cumpăra bilet la SAGA Festival, vor avea acces la eveniment și nu este nevoie să facă o altă înregistrare. Prezența va fi în limita spațiului din Piața Constituției.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.