Primăria Sectorului 4 din Capitală vrea să schimbe numele bulevardului Metalurgiei. Primarul sectorului, Daniel Băluță a propus ca numele bulevardului să fie Europa Unită, însă acesta așteaptă și alte propuneri de la cetățeni.

Primăria Sectorului 4 vrea să schimbe numele unui bulevard

Primăria Sectorului 4 din București intenționează să schimbe numele bulevardului Metalurgiei. Locuitorii sectorului pot veni cu propuneri pe pagina de Facebook a primarului sectorului 4, Daniel Băluță.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 4 au anunțat că bulevardul este într-un proces de modernizare, iar numele actual nu mai este potrivit.

„Noi, cei din primărie, credem că în acest context, este necesară și schimbarea denumirii bulevardului Metalurgiei, denumire ce aduce aminte de o epocă demult apusă și care în mod clar nu mai este reprezentantivă acestei zonei din sudul sectorului”, a anunțat primarul Daniel Băluță pe Facebook.

Propunerea primăriei pentru noul nume al bulevardului

Europa Unită este propunerea primăriei pentru redenumirea bulevardului. Primarul sectorului 4 a anunțat pe pagina sa de Facebook că așteaptă și alte propuneri de la cetățeni.

Citeste si:
VIDEO Un urs a fost surprins alergând pe bulevardul central din Brașov
VIDEO Un urs a fost surprins...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Vă rog să vă exprimați punctul de vedere și să votați, în secțiunea de Story/Poveste a paginii mele de Facebook, pro sau contra ideii explicate mai sus. Propunerea nostră este ca noua denumire a arterei să fie „Europa Unită”, a mai spus Băluță.

Zona bulevardului Metalurgiei a fost modernizată în ultimii ani. Porțiunea dintre intersecția cu Turnu Măgurele și rondul de la Metro a fost reabilitată, iar anul acesta vor începe lucrările pe segmentul dintre sensul giratoriu și Șoseaua Berceni.

Primăria sectorului a anunțat că în lucru este și proiectul Parcului Tudor Arghezi, iar în alt capăt al arterei se finisează lucrările la complexul educațional din curtea fostului colegiu Miron Nicolescu. Totodată, au început lucrările unei noi stații de metrou.

Citeste si:
Taxă pentru unele parcări publice din Sectorul 4. Cât va costa taxa...
Taxă pentru unele parcări...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.