O geantă cu suma de 16.600 de lei a fost pierdută de un bărbat la Horezu, după care a fost însuşită de un tânăr din Tomşani, iar apoi recuperată de poliţişti. Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea a anunțat că a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de însuşirea bunului găsit.

Geantă plină de bani, pierdută de prorprietar și recuperată de polițiști

Geanta cu bani a fost uitată de un angajat al unei firme din Horezu în baia unităţii, bărbatul sesizând poliţia după ce a observat că borseta cu încasările din ziua respectivă a dispărut.

"În noaptea de 11 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 51 de ani, din comuna Tomşani, lucrător comercial al unei firme din oraşul Horezu, cu privire la faptul că, în urmă cu câteva ore, a uitat o geanta cu 16.600 de lei, încasările din acea zi, în baia unităţii, iar ulterior borseta a dispărut.", a precizat sursa citată.

Cercetat pentru infracţiunea de însuşirea bunului găsit

Autoritățile au anunțat că au fost demarate verificări, în doar câteva ore reuşind să identifice pe bărbatul care şi-ar fi însuşit borseta cu bani.

Retail jobs

Prejudiciul a fost recuperat integral, iar bărbatul în vârstă de 26 de ani care ar fi luat geanta este cercetat pentru infracţiunea de însuşirea bunului găsit, informează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.