O femeie în vârstă de 37 de ani a mers la meciul Angliei de la EURO 2020 după ce a primit un bilet. Femeia și-a mințit șeful că este bolnavă pentru a putea lipsi de la muncă. Din păcate, minciuna acesteia a fost descoperită datorită camerelor TV care au surprins-o în timp ce sărbătorea primul gol al Angliei.

Femeie concediată după ce și-a mințit șeful că este bolnavă, dar a mers la meciul Angliei de la EURO 2020

O femeie și-a mințit șeful că este bolnavă doar pentru a putea merge la meciul Angliei de la Euro 2020, relatează Daily Mail. Aceasta a câștigat un bilet la semifinala de pe Wembley dintre Anglia şi Danemarca. Şeful femeii a văzut-o la televizor în timp ce sărbătorea primul gol al Angliei și a concediat-o.

Femeia a crezut că nu va fi lăsată să plece de la muncă, aşa că și-a sunat patronul şi a spus că este bolnavă, pentru a putea pleca cu trenul din Leeds spre Londra.

Șeful a văzut-o la televizor

Camerele care transmiteau live meciul au prins-o pe femeie în momentul în care aceasta sărbătorea primul gol al Angliei alături de o prietenă. A doua zi, dis de dimineață, șeful femeii a telefonat-o și i-a spus că este concediată și poate să nu mai vină la muncă.

Retail jobs

„Mi-au spus că m-au văzut la meci şi am fost sinceră, însă nu a contat. Este decizia lor şi consecinţa a ceea ce am făcut. Există un pic de regret, nimeni nu vrea să fie concediat, dar aş fi regratat dacă nu m-aş fi dus. Aş face-o din nou”, a declarat femeia.

Anglia s-a calificat în prima finală a turneului EURO 2020, după ce a învins echipa Danemarcei cu scorul de 2-1. Meciul s-a jucat la Londra, pe Wembley, în faţa a 60.000 de suporteri. Finala Euro 2020 va avea loc duminică, de la ora 22:00, între Anglia şi Italia, tot pe Wembley.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.