Fostul soț al avocatei Elodia Ghinescu, în vârstă de 45 de ani, agent de poliție și om de fotbal, a fost găsit mort, joi, în casă.

Fostul soț al Elodiei Ghinescu a fost găsit mort în casă

Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râșnov și agent șef de poliție în Brașov, a fost găsit fără suflare în propria locuință. Bărbatul a fost primul partener al Elodiei Ghinescu, de care a divorțat în anul 2002. Ulterior, femeia s-a recăsătorit cu fostul polițist Cristian Cioacă, condamnat pentru că ai fi omorât-o și i-ar fi ascuns cadavrul.

Mustată deținea postul de director sportiv la Râșnov din anul 2015. Echipa de fotbal a orașului a obținut performanța de a promova în Liga a 3-a.

„Sincere condoleanţe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească!”, au transmis cei de la Olimpic Cetate.

Detalii din dosarul Elodiei

S-au împlinit 12 ani de la dispariția Elodiei, dar nici până astăzi nu s-a elucidat misterul. Timp de 5 ani a fost căutată prin Interpol în 190 de state, după ce polițiștii români au scotocit prin tot teritoriul nostru. Cum nu s-a găsit cadavrul, nu există nici mormânt unde să se poată aprindă o lumânare.

Avocata din Brașov a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007, iar de acest fapt ar fi vinovat Cristian Cioacă. În rechizitoriul prin care l-au trimis în judecată pe fostul soț al Elodiei, procurorii l-au acuzat pe fostul om al legii că și-ar fi ucis partenera în bătaie.

„Pe fondul unor relații conflictuale preexistente legate de un iminent divorț determinat de presupusele relații extraconjugale ale soților, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuțiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soției sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”, au notat instanțele.

Chiar dacă nu s-a găsit cadavrul niciodată, în iunie 2014, Cioacă a fost condamnat definitiv la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea Elodiei.

Ipoteză șocantă despre dispariția femeii

O supoziție care ridică multe semne de întrebare a venit din partea unei prietene bune a acesteia, tot avocat. Aceasta este convinsă că Cioacă a ars cadavrul soției într-un incinerator pentru animale de lângă Brașov.

Citeste si:
Oana Ioniță, păcălită de fostul soț pentru a-l întoarce pe fiul ei...
Oana Ioniță, păcălită de...

„Din câte cunosc eu, s-au efectuat cercetări în acea zonă, însă este aproape imposibil să diferențiezi cenușa animală de cenușa umană”, spunea Lorette Luca, avocat, într-o intervenție pentru Antena 3.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.