Salvamarii din Constanța au fost nevoiți să salveze un tânăr care a fost îngropat de prietenii săi și abandonat în nisip pe o plajă din Tuzla.

Salvamarii au salvat un tânăr îngropat și abandonat în nisip

Salvamarii din Constanța au intervenit duminică, pe plaja din Tuzla pentru a scoate din nisip un tânăr. Potrivit primelor informații, tânărul împreună cu prietenii lui au consumat alcool și s-au distrat.

Puși pe șotii, prietenii tânărului l-au îngropat pe acesta în nisip, până la gât. Iar totul s-a transformat într-o glumă când prietenii și-au părăsit amicul îngropat în nisip.

Intervenție neobișnuită

Salvamarii au săpat minute în șir cu mâinile goale pentru a-l elibera pe bărbat din mormanul de nisip. Întreaga scenă de salvare a fost filmată și făcută publică.

După ce mâinile bărbatului au fost eliberate, acesta a început să sape împreună cu salvamarii. Tânărul nu era furios, ba din contra, a fost amuzat pe tot parcursul operațiunii.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.