Un incendiu mistuitor a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la un depozit de deșeuri plastice din orașul Salonta, județul Bihor.

Incendiu la un depozit de deșeuri plastice din Salonta

Incendiul a izbucnit în jurul orei 3.40, iar la faţa locului au sosit peste 30 de pompieri cu autospeciale pentru a stinge făcările devastatoare. Focul a cuprins două hale de 1.300 metri pătrați și de 600 de metri pătrați.

Opt autospeciale printre care și cea de cercetare chimică, radiologică, biologică și nucleară au fost aduse la locul incendiului de către echipajele de intervenție.

Pagubele sunt colosale

Autoritățile susșin că nu s-au înregistrat victime în urma incendiului, însă pagubele sunt importante. Pompierii au reușit să domolească flăcările în jurul orei 6.20 dimineața. Aceștia s-au luptat câteva ore bune cu focul care mistuia tot ce avea în cale.

De asemenea, nu se cunoaște cauza potrivit căreia a pornit incendiul, însă se efectuează cercetări pentru a depista dacă nu cumva a fost o incendiere.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.