Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, a fost demis din funcție.

Ministrul Finanțelor a fost demis din funcție

Potrivit informațiilor obținute de surse Antena 3, premierul Florin Cîțu a trimis deja decretul privind revocarea din funcție a lui Alexandru Nazare către președintele Klaus Iohannis. Se pare că minstrul de Finanțe va fi înlocuit de Dan Vilceanu, deputat PNL și apropiat lui Florin Cîțu.

De asemenea, se speculează că între Ludovic Orban și Florin Cîțu ar fi existat o discuție pe această temă. Se pare că Orban ar fi fost împotriva acestui demers care îl privește pe ministrul Finanțelor. Discuția dintre cei doi pare că ar fi fost una destul de aprigă, în condițiile în care ministrul de Finanțe s-ar fi opus planului premierului de a aloca, în perioada următoare, mai multe fonduri pentru primării.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.