Comisarul Christian Ciocan a făcut scandal într-o secție de poliție după ce a încălcat legea de 7 ori. Conflictul a fost surprins de unul dintre agenții aflați la fața locului.

Prins că a încălcat legea de 7 ori, comisarul Christian Ciocan a făcut scandal după ce a fost sancționat

„Din acest moment vreau să discut cu orice altă persoană numai cu dumneavoastră nu. V-am spus că sunt coleg, ați făcut acel circ în stradă! Este inadmisibil!”, s-a răstit Christian Ciocan la agentul care l-a sancționat. Din imaginile surprinse de unul dintre polițiști pare că Ciocan consideră că faima sa îl pune mai presus de lege.

„Am înțeles. Eu v-am spus cine sunt tocmai ca să înțelegeți cine sunt! Eu ies de sub duș și mă duc la un televizor să vorbesc pentru poliție”, a completat comisarul.

Furtuna din secție a pornit după ce purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a intrat pe o stradă cu acces interzis, apoi a refuzat să se legitimeze.

Comisar: Nu poți să oprești în mijlocul intersecției ca să blochezi o intersecție.

Agent: Dumneavoastră ați blocat când ați intrat pe interzis.

Comisar: Haide, că deja...Suntem colegi, am respect față de toți colegii mei și toți colegii mei au respect față de mine. V-ați manifestat execrabil!

Agent: Dar dumneavoastră când ați vrut să vă sustrageți verificărilor?

Ulterior, colegii săi au descoperit că Ciocan conducea un automobil cu ITP-ul expirat din 2018, fără asigurare obligatorie și fără o plăcuță de înmatriculare. Pentru toate neregulile a fost amendat cu 6.000 de lei.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.