Un lot de 112.800 doze de vaccin Moderna şi 64.800 doze de vaccin Johnson & Johnson vor ajunge astăzi în România.

Doze de vaccin Moderna și Johnson&Johnson ajung în România

Dozele de vaccin Moderna vor fi stocate în depozitul Companiei Naţionale "Unifarm" SA, iar cele de Janssen vor ajunge la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino".

Ambele transporturi sunt asigurate de firma producătoare, iar dozele de vaccinuri vor fi aduse în Bucureşti pe cale terestră.

Doze de vaccin Moderna și Johnson&Johnson deja utilizate

Până în prezent, 1.366.800 de doze de vaccin Moderna au fost recepţionate, iar 718.578 au fost deja utilizate pentru imunizarea populaţiei.

De asemenea, până în prezent, România a recepţionat 922.900 doze de vaccin produse de compania Johnson & Johnson, iar 329.357 au fost deja utilizate pentru imunizarea populaţiei, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.