Doi elevi de la un liceu din Tecuci și-au împărțit pumni și picioare fără milă. Întreaga scenă a fost filmată de o colegă, iar alți elevi își făceau selfie și se amuzau pe seama celor doi.

Bătaie între un băiat și o fată la un liceu din Tecuci

Incidentul a avut loc în urmă cu doar câteva zile, înainte ca elevii să iasă în vacanţă. Scandalul s-a declanșat într-o pauză la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie din Tecuci.

O fată şi un băiat şi-au împărţit pumni şi picioare fără pic de milă chiar în prezența colegilor de clasă. O altă colegă a suprins cu telefonul mobil întreaga scenă. În același timp, ceilalți colegi se amuzau și făceau glume pe seama celor doi, făcându-și chiar și selfie-uri în timpul scandalului.

Scena bătăii a ajuns în mediu online

După un timp, alți câțiva colegi au intervenit pentru a-i despărți pe cei doi bătăuși care s-au snopit în bătaie cu o sălbăticie de nedescris. Filmarea video cu întreg momentul bătăii au fost publicate pe pagina de Facebook - Munikipiul Tecuci.

Retail jobs

Inspectoratul Şcolar Galaţi a confirmat scandalul ce a avut loc la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie din Tecuci, la o clasă de a X-a. De asemenea, ISJ Galaţi a anunţat că a fost deschisă o anchetă privind acest caz.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.