Social 6 Iulie 2021 14:06 de Lorena Martin

Președintele Senatului Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară Bucureşti a fost găsit decedat în unitatea de învățământ de către femeia de serviciu.

„Din păcate, s-a întâmplat ceva trist pentru toată comunitatea din Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară. Este o dramă a familiei, este o dramă și pentru noi”, a spus Răzvan Teodorescu, rectorul USAMV.

Profesorul Alexandru Șonea a fost găsit decedat marți în unitatea de învățământ de către femeia de serviciu, care a alertat conducerea universității, iar cazul a fost preluat de ofițerii de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei și tratat ca o moarte suspectă.

Deși nu a lăsat niciun bilet de adio, poliția presupune că ar fi vorba despre o sinucidere din cauza modului în care trupul său era așezat. Până la acest moment nu se pot oferi informații exacte despre situația nefericită, însă ancheta continuă.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.