Doi absolvenţi din Centrul de Servicii Sociale Bucium au obținut la examenele de Bacalaureat unele dintre cele mai mari medii.

Elevii unui centru de plasament, unele dintre cele mai mari medii la BAC

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe a menționat că Narcisa a obţinut media 9,93 la Bacalaureat, iar Ştefan, un alt absolvent - cea mai mare medie din liceul în care învaţă, 9,61.

Acesta susține că vestea despre succesele copiilor din centrul de plasament a fost una de foarte îmbucurătoare. Narcisa a promovat examenele cu 10 la fizică, 10 la matematică şi 9,80 la limba română, obținând o medie de 9,93.

Prima medie din liceul ‘Gheorghe Asachi’ din Iași

Ştefan, un alt absolvent aflat în grija centrului de plasament a obținut 10 la fizică, 9,50 la limba română şi 9,35 la matematică, la final având o medie generală de 9,61. Absolventul deține cea mai mare medie la examenul de Bacalaureat din întreg liceul ‘Gheorghe Asachi’.

„Îmi doresc ca această generaţie, precum şi cele viitoare, să aibă toţi această perspectivă şi să realizeze că şi notele mari pregătesc un copil pentru viaţă. Mulţumesc doamnei Andreea Corodescu şi Direcţiei Generale pentru Asistenţă şi Protecţia Copilului Iaşi pentru sprijinul permanent pe care l-au acordat şi pentru legătura excepţională pe care au dezvoltat-o cu fiecare copil în parte”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Costel Alexe.

Citeste si:
Elevii au depus o plângere penală contra ministrului Educației....
Elevii au depus o plângere...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.