Doi absolvenţi din Centrul de Servicii Sociale Bucium au obținut la examenele de Bacalaureat unele dintre cele mai mari medii.

Elevii unui centru de plasament, unele dintre cele mai mari medii la BAC

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe a menționat că Narcisa a obţinut media 9,93 la Bacalaureat, iar Ştefan, un alt absolvent - cea mai mare medie din liceul în care învaţă, 9,61.

Acesta susține că vestea despre succesele copiilor din centrul de plasament a fost una de foarte îmbucurătoare. Narcisa a promovat examenele cu 10 la fizică, 10 la matematică şi 9,80 la limba română, obținând o medie de 9,93.

Prima medie din liceul ‘Gheorghe Asachi’ din Iași

Ştefan, un alt absolvent aflat în grija centrului de plasament a obținut 10 la fizică, 9,50 la limba română şi 9,35 la matematică, la final având o medie generală de 9,61. Absolventul deține cea mai mare medie la examenul de Bacalaureat din întreg liceul ‘Gheorghe Asachi’.

Retail jobs

„Îmi doresc ca această generaţie, precum şi cele viitoare, să aibă toţi această perspectivă şi să realizeze că şi notele mari pregătesc un copil pentru viaţă. Mulţumesc doamnei Andreea Corodescu şi Direcţiei Generale pentru Asistenţă şi Protecţia Copilului Iaşi pentru sprijinul permanent pe care l-au acordat şi pentru legătura excepţională pe care au dezvoltat-o cu fiecare copil în parte”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Costel Alexe.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.