Denisa, tânăra spulberată într-o stație de autobuz din Baia Mare, de câtre un tânăr teribilist de 20 de ani, deținător de BMW, a murit în noaptea de luni spre marți, la spital. În urma impactului violent, femeii i-a fost amputat pe loc piciorul. Soțul acesteia, care se afla lângă ea în momentul tragediei, a suferit mai multe traumatisme și a fost transferat la o clinică din Cluj-Napoca. Conducătorului auto i s-a schimbat încadrarea faptei, din vâtămare corporală din culpă în ucidere din culpă.

Denisa, fata spulberată de un tânăr cu BMW în stația de autobuz, în Baia Mare, a murit în noaptea de luni spre marți

Într-o clipă, viețile celor doi tineri proaspăt căsătoriți au fost date peste cap de bolidul scăpat de sub control. Automobilul cu mulți cai putere a năvălit în stația unde așteptau liniștiți pe bancă transportul în comun și i-a strivit sub ochii trecătorilor. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Cu ultimele puteri, femeia și bărbatul au strigat după ajutor. Martorii au sunat disperați la 112. Între timp, cu ultimele puteri, victimele țipau. Tânăra a urlat până a leșinat. Până să vină poliția, șoferul de 20 de ani și cei doi pasageri au fost surprinși învârtindu-se șocați pe lângă victime. Martorii spun că acesta râdea când a coborât din mașină.

Conducătorul autoturismului groazei a fost testat cu aparatul etilotest

Șoferul care a provocat cumplitul accident a fost reținut pentru 24 de ore. Martorii susțin că a demarat de la semafor, a pierdut controlul volanului în mai puțin de 50 de metri, autoturismul s-a răsucit și a intrat în stația de autobuz, unde stăteau pe o bancă un bărbat și o femeie. Cea din urmă ar fi ajuns la spital în stare de inconștiență. Inculpatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, unde i s-a recoltat o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Reporter: Cum a reacționat șoferul când s-a dat jos din mașină?

Martor: Nu reacționa deloc. O stat și râdea.

Alt martor: Din somn m-am trezit, s-au auzit urlete. Eu dormeam la ora aceea. Am văzut-o pe biata fată de 21 de ani, în fața băncii acolo fără piciorul stâng, rupt, iar domnul era acolo.

Citeste si:
Test drive Deliciu Bavarez
Test drive Deliciu Bavarez

Șoferul nu era la prima abatere. Potrivit unor surse citate de Observator, acesta a mai fost implicat și anul trecut într-un alt accident rutier, soldat cu pagube materiale.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.