Un salvamar din Costinești a fost jefuit în timp ce încerca să salveze o persoană de la înec. Hoțul a încercat să îi sustragă telefonul.

Salvamar jefuit în timp ce acorda primul ajutor medical

În timp ce un salvamar de pe plaja din Costinești încerca să salveze o persoană de la înec, acestuia i-a fost sustras telefonul. Din fericire, hoțul nu a apucat să fugă prea departe cu telefonul deoarece un subofiţier din Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara, ce se afla în concediu de odihnă pe litoral, l-a prins.

Jandarmul susține că i-au atras atenția strigătele care semnalau prezența unui hoț. Printre mulțime, a observat un bărbat care alerga cu un telefon în mână. Subofițerul a intervenit prompt și a imobilizat hoțul fără prea mari eforturi.

Poliția a deschis un dosar și anchetează cazul în continuare.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.