Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe Richter s-a produs luni seara în zona seismică Vrancea-Buzău. Acesta a avut loc la o adâncime mare.

Cutremur cu magnitudinea 3,2 pe scara Richter în zona Vrancea-Buzău

Seismul s-a produs în jurul orei 21:27, în zona seismică Vrancea-Buzău, la o adâncimea de 148 de kilometri, informează INFP.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 67 km E de Brașov, 87 km NE de Ploiești, 105 km S de Bacău, 126 km V de Galați, 127 km V de Brăila, 141 km N de București, 155 km NE de Pitești, 180 km E de Sibiu, 187 km SV de Iași și 205 km N de Ruse.

Cel mai puternic cutremur din acest an

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul cu magnitudinea de 3,2 nu a produs pagube.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc pe 26 mai, având o magnitudine de 4,7 și a fost resimțit și în Capitală.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.