Femeia care a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida în platoul emisiunii Acces Direct a fost trimisă în judecată. Aceasta este acuzată de ultraj contra bunelor moravuri, şi nu de tentativă de omor, aşa cum a cerut Mirela Vaida.

Femeia carea a atacat-o pe Mirela Vaida, trimisă în judecată

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida, este indignată de încadrarea juridcă și susține că va cere schimbarea încadrării pentru femeia care i-a pus viaţa în pericol.

Schimarea încadrării juridice este posibilă numai dacă judecătorul aprobă toate dovezile pe care le va depune Mirela Vaida prin avocaţii săi.

Mirela Vaida va solicita schimbarea încadrării juridice

Dosarul femeii este în stadiu preliminar în prezent, de aceea victima, prin apărătorii săi, poate depune toate probele existente pentru a obține schimbarea încadrării juridice.

După ce femeia a încercat să o lovească pe Mirela Vaida cu un bolovan în platoul emisiunii Acces Direct, femeia și-a mai încercat o dată norocul. După a doua tentativă, ea a fost internată în spital.

Retail jobs

De la acțiunile fizice, agresoarea a trecut la amenințări verbale.

Mirela Vaida, atacată în direct în timpul emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată în platoul emisiunii Acces Direct fiind în direct, pe 19 martie. O femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat spre prezentatoare cu un bolovan. Atât Mirela Vaida, cât și producătorii emisiunii şi membrii echipei s-au speriat, însă au reacționat promp și au împiedicat-o pe femeie să o lovească pe prezentatoarea TV, potrivit antena3.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.