Bătaie cruntă într-un cartier din Pitești. Un băiat a fost bătut cu bestialitate într-o încăierare dintre mai mulți minori. Poliția a deschis un dosar penal pentru acest caz.

Minor bătut cu cruzime la Pitești

În bătaia care a avut loc la Pitești au fost implicați trei adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani. Pe baza imaginilor ce au fost postate în mediul online, bătăușii au fost identificați.

Bătaia a avut loc într-un cartier din Pitești, Trivale. Copilul a fost lovit cu bestialitate, în timp ce alți minori strigau la agresor să se oprească.

Dosar penal pe numele minorilor

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru violență și lovire și urmează ca toți cei implicați să fie audiați de către polițiști pentru a stabili cine se face vinovat.

Momentan, nu se cunoaște motivul care a declanșat bătaia între minori, informează antena3.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.