Imagini înfiorătoare au fost surprise în Baia Mare. Un teribilist de 20 de ani a spulberat cu bolidul doi tineri proaspăt căsătoriți într-o stație de autobuz. Avea o viteză mare, spun martorii, și nu a mai putut frâna. În urma impactului violent, femeii i-a fost amputat pe loc piciorul.

Baia Mare: Doi tineri proaspăt căsătoriți au fost spulberați în stație de un teribilist de 20 de ani

O cameră de supraveghere din zonă a surprins scenele înfricoșătoare. Șoferul, un tânăr de 20 de ani, gonea cu viteză bolidul pe o stradă din Baia Mare. La un moment dat, pierde controlul volanului, iar autoturismul intră ca un glonț în stația de autobuz. Câțiva oameni aflați în stație au reușit să se ferească din calea sa, dar nu și cei doi tineri, soț și soție, de 20, respectiv 23 de ani. Nu au avut nicio șansă și au fost spulberați. Două adolescente, aflate în proximitate, au rămas stană de piatră când au văzut scena. Pe asfalt, victimele urlau de durere și strigau după ajutor. Femeii i-a fost retezat un picior și a urlat până a leșinat, iar bărbatul s-a ales de asemenea cu răni grave.

Oamenii au sunat disperați la 112 pentru a o salva pe fată, care era în stare severă. Între timp, conducătorul auto, care nu a fost rănit, a coborât din mașină și a încremenit când a văzut ce a făcut. La fel și pasagerul care era cu el în autovehicul, care își acoperea fața cu mâinile când a văzut cât de grav este accidentul.

Un martor: Ce ați făcut?

Șoferul: A derapat, da!

„Victima a fost transportată la spital de către două echipaje SMURD, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acesta a fost condus la spital, unde i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a incidentului”, au informat autoritățile.

Tânărul teribilist este din Bucium, județul Maramureș, iar în imaginile publicate pe rețelele de socializare apare mereu lângă bolidul său. Polițiștii au deschis pe numele său un dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă.

Citeste si:
Un elev a fost la un pas să incendieze un liceu, pentru o filmare...
VIDEO Un elev a fost la un...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.