Un nou început de săptămână ne aduce de toate: cer senin, cer înnorat și ploi. Vremea în țară va fi una liniștită, însă posibilitatea precipitațiilor este mai mare în cea dea doua parte a zilei. Ne vom bucura de temperaturi medii.

Timișoara

În Timișoara, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă a zilei va fi de 31°C. iar minima nopții va fi de 17°C.

Prognoza meteo în Craiova

De-a lungul zilei, vremea în Craiova va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperaturile din cursul zilei vor ajunge până la 31°C, iar minima nopții va fi de 15°C.

Sibiu

Cerul va fi preponderent noros pe parcursul acestei zile, va fi senin doar dimineața. După-amiază norii vor aduce și ploaie, iar această ploaie va continua și seara. Maxima zilei va fi de 26°C. Noaptea, temperaturile vor ajunge până la 13°C.

Constanța

În Constanța, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va fi de 26°C, iar seara temperaturile vor scădea la 19°C.

Retail jobs

Vremea în București

De-a lungul zilei, vremea în București va fi una calmă, cerul va fi senin de dimineață și doar spre seară se va înnora. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Temperatura maximă va fi de 29°C, iar cea minimă de 16°C.

Oradea

Cerul va fi fără nori pe tot parcursul acestei zile, nu vom avea ploaie nici dimineața și nici în cursul zilei. Seara, de asemenea, vom avea o vreme foarte plăcută. Maxima zilei va fi de 29°C. Noaptea, temperatura minimă va scădea până la 15°C.

Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va ajunge la 25°C. Noaptea, temperatura minimă va fi de 17°C.

Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie se va termina seara lăsând cerul iarăși noros. Temperatura maximă a zilei va fi de 23°C, iar temperatură minimă va fi de 13°C.

Citeste si:
Prognoza meteo - 1 august 2022. Ploaie și cer înnorat în mare parte...
Prognoza meteo - 1 august...

Prognoza meteo în Cluj-Napoca

De-a lungul zilei, vremea în Cluj-Napoca va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Maxima zilei va ajunge la 25°C. Minima nopții va fi de 12°C.

Suceava

În Suceava, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va fi de 24°C, iar valoarea minimă va fi de 18°C.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.