Un bebeluș a fost găsit mort în toaleta unei benzinării din București. Polițiștii demarează o anchetă pentru a stabili detaliile tragediei.

Nou născut găsit mort în toaleta unei benzinării din Capitală

Un bebeluș a fost găsit decedat în toaleta unei benzinării din București. Trupul neînsuflețit a fost găsit de un angajat al benzinăriei, care a sunat de urgență la 112, potrivit G4Media.ro.

Cercetările cazului au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Cauza morții bebelușului

Momentan nu se cunosc alte detalii despre acest caz. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cine sunt părinții bebelușului și cum a ajuns nou născutul în toaletă. INML va efectua necropsia trupului neînsuflețit al copilului pentru a stabili cauza morții acestuia.

În conformitate cu legea, dacă se va stabili că părinții bebelușului sunt de vină pentru moartea acestuia, aceștia vor răspunde în fața legii.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.