Organizatorii festivalului Neversea au anunțat că evenimentul se amână până în 2022. Decizia a fost luată din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în conformitate cu restricțiile din timpul pandemiei.

Festivalul Neversea, amânat până în 2022

Organizatorii festivalului au anunțat că au încercat să facă tot ce le stă în puteri pentru a organiza evenimentul în timp util și pentru a-i bucura pe tineri în această vară.

Aceștia au mai menționat că au analizat inclusiv varianta ca festivalul să să desfășoare în această toamnă.

Ce vor face persoanele care au procurat bilete

Organizatorii însă au decis să nu facă pe nimeni să facă compromisuri în experiențele avute, nici publicul, nici membrii echipelor tehnice și nici artiștii.

„Deoarece vara este singura noastră opțiune adevărată, alternativa cu care rămânem este să amânăm NEVERSEA pentru vara anului 2022”, au precizat organziatorii într-o postare pe Facebook.

Citeste si:
Bilete gratis la UNTOLD pentru donatorii de sânge din cadrul unei...
Bilete gratis la UNTOLD...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Pentru persoanele care deja și-au procurat bilete la festival, organizatorii au anunțat că aceștia vor primi un e-mail despre opțiunile pe care le sunt puse la dispoziție.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.