Organizatorii festivalului Neversea au anunțat că evenimentul se amână până în 2022. Decizia a fost luată din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în conformitate cu restricțiile din timpul pandemiei.

Festivalul Neversea, amânat până în 2022

Organizatorii festivalului au anunțat că au încercat să facă tot ce le stă în puteri pentru a organiza evenimentul în timp util și pentru a-i bucura pe tineri în această vară.

Aceștia au mai menționat că au analizat inclusiv varianta ca festivalul să să desfășoare în această toamnă.

Ce vor face persoanele care au procurat bilete

Organizatorii însă au decis să nu facă pe nimeni să facă compromisuri în experiențele avute, nici publicul, nici membrii echipelor tehnice și nici artiștii.

„Deoarece vara este singura noastră opțiune adevărată, alternativa cu care rămânem este să amânăm NEVERSEA pentru vara anului 2022”, au precizat organziatorii într-o postare pe Facebook.

Pentru persoanele care deja și-au procurat bilete la festival, organizatorii au anunțat că aceștia vor primi un e-mail despre opțiunile pe care le sunt puse la dispoziție.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.