Studenţii din anul 2 şi 4 ai Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" (UAUIM) au realizat câteva proiecte pentru reamenajarea staţiei de metrou Universitate, în cadrul parteneriatului dintre Metrorex şi UAUIM.

Proiect realizat de studenții de la arhitectură pentru reamenajarea stației de metrou Universitate

Proiectele au fost realizate de studenţii din anul doi și patru ai Facultăţii Arhitectură de Interior. Acestea propun mai multe planuri pentru reamenajarea stației.

Directorul general al Metrorex, care apreciază conceptele propuse drept "fascinante", a arătat că proiectele studenţilor pot fi vizitate în cadrul expoziţiei deschise la Universitatea de Arhitectură.

Expoziția proiectelor realizate de studenți

"Această primă etapă a colaborării s-a finalizat printr-o expoziţie cu schiţe ale studenţilor de anul 2 şi o selecţie de proiecte de idei ale studenţilor de anul 4. Vernisajul a avut loc pe data de 30.06.2021, dar expoziţia rămâne deschisă publicului timp de 2 săptămâni în holul principal al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu", situată pe str. Academiei, nr.18-20, zilnic între orele 08:00 - 20:00, inclusiv în week-end", se precizează în comunicatul semnat de directorul general al Metrorex, potrivit Agerpres.

Citeste si:
Ministerul Justiției a lansat în dezbatere publică proiectul de...
Ministerul Justiției a lansat...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.