Studenţii din anul 2 şi 4 ai Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" (UAUIM) au realizat câteva proiecte pentru reamenajarea staţiei de metrou Universitate, în cadrul parteneriatului dintre Metrorex şi UAUIM.

Proiect realizat de studenții de la arhitectură pentru reamenajarea stației de metrou Universitate

Proiectele au fost realizate de studenţii din anul doi și patru ai Facultăţii Arhitectură de Interior. Acestea propun mai multe planuri pentru reamenajarea stației.

Directorul general al Metrorex, care apreciază conceptele propuse drept "fascinante", a arătat că proiectele studenţilor pot fi vizitate în cadrul expoziţiei deschise la Universitatea de Arhitectură.

Expoziția proiectelor realizate de studenți

"Această primă etapă a colaborării s-a finalizat printr-o expoziţie cu schiţe ale studenţilor de anul 2 şi o selecţie de proiecte de idei ale studenţilor de anul 4. Vernisajul a avut loc pe data de 30.06.2021, dar expoziţia rămâne deschisă publicului timp de 2 săptămâni în holul principal al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu", situată pe str. Academiei, nr.18-20, zilnic între orele 08:00 - 20:00, inclusiv în week-end", se precizează în comunicatul semnat de directorul general al Metrorex, potrivit Agerpres.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.