Poliția Capitalei caută un individ care terorizează femeile din Sectorul 6. Le urmărește pe stradă și, pe cele pe care le consideră îmbrăcate indecent, le înjură și le lovește.

Poliția caută un individ care ataca femei pe stradă în Capitală

Una dintre victime, o tânără de 20 de ani, a povestit pentru Kanal D cum i-a căzut pradă bărbatului. Șocul trăit a fost puternic, mai ales că trecătorii nu au intervenit, spune ea.

„Când mi-a dat palma, m-am trezit lângă o altă persoană, lângă un om care trecerea pe stradă. Nu știu cum s-a întâmplat. Am fost șocată și încă sunt șocată”, a declarat tânăra pentru sursa menționată.

Aceasta a devoalat că individul a atacat-o în plină zi, când se îndrepta spre muncă. Ea purta un sarafan negru, peste un tricou alb și chiar ținuta ei ar fi fost motivul agresiunii. Bărbatul în jur de 25 de ani i-ar fi reproșat că este îmbrăcată indecent.

„El s-a așezat pe bancă la un moment dată. Am simțit că sunt urmărită, am sunat-o pe mama mea. Omul, încercând să îmi explice mie că am o ținută vulgară, că nu e decent pentru o femeie să se îmbrace așa pe stradă. Am încercat să îl ignor cât am putut, apoi m-am întors la el și l-am întrebat dacă mă cunoaște. S-a făcut că nu mă aude și dintr-o dată a început să mă înjure”, a completat victima.

Când atacatorul a realizat că tânăra fuge de el, a trecut la violență fizică. Doar un tânăr care circula cu mașina pe bulevard a oprit după ce a surprins scena și a alertat autoritățile. În acel moment, agresorul a fugit. Ajunși la fața locului, oamenii legii i-au comunicat fetei că bărbatul nu le e străin. În trecut, acesta făcuse și alte victime după același scenariu. Deși pe numele lui există și alte plângeri, individul este încă liber.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.