Circulaţia pe Transalpina (DN 67C) se închide în acest weekend, între Rânca şi Novaci, cu ocazia desfăşurării Campionatului Naţional de Drift, etapa a II-a.

Transalpina, închisă sâmbătă și duminică pentru Campionatul Național de Drift

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că se va închide circulaţia pe Transalpina (DN 67C) între Rânca şi Novaci, km 19+700 - km 22+000, în zilele de sâmbătă şi duminică, 3 şi 4 iulie 2021, cu ocazia desfăşurării Campionatului Naţional de Drift, etapa a II-a

„Programul pentru competiție va fi următorul: sâmbătă, 3 iulie 2021: între orele: 08:00 - 13.00 şi 15:00 - 20:00; duminică, 4 iulie 2021: între orele: 08:00 - 13:00 şi 15:00 - 20:00", informează compania de drumuri într-un comunicat remis AGERPRES.

Poliția Rutieră va dirija cirulația

Pentru asigurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă şi protejarea participanţilor la competiţie, circulaţia rutieră se va desfăşura cu sprijinul echipajelor din cadrul Poliţiei Rutiere.

Retail jobs

Pentru doritorii de a asista la acest eveniment, se va amenaja un spațiu special și se vor respecta restricțiile impuse de organizatorii competiției.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.