Un presupus pedofil e liber după ce ar fi abordat o minoră în stația de autobuz. Individul i-a arătat micuței mai multe filmulețe indecente, în încercarea bolnavă de a o convinge să meargă cu el. Chiar dacă imaginile de pe camerele de supraveghere surprind totul, procurorii l-au audiat pe suspect după zile bune în care părinții fetei au așteptat vești de la ei, apoi l-au lăsat din nou pe străzi.

Presupus pedofil, lăsat liber de procurori

Minora în vârstă de 11 ani voia să ajungă la școală când a fost abordată de individ. Aștepta autobuzul în stația din comuna Chiorogârla. La un moment dat, pe imagini se observă cum o mașină trece prin zonă. Șoferul, după ce a văzut-o pe fată singură, a hotărât să oprească și să se îndrepte spre ea. Avea masca de protecție pe față, pentru a nu fi recunoscut prea ușor. Ajuns lângă fată, bărbatul a început să fie agitat, ba chiar, inițial, a vrut să o facă pe victimă să creadă că așteaptă și el transportul în comun. Câteva minute au trecut, timp în care s-a convins că nu e nimeni în zonă, el s-a așezat lângă copilă și a deschis pe telefon o înregistrare video pornografică.

„M-am dus imediat în stație, plângea și tremura și nu era nimeni. Eu am întrebat-o de ce nu a venit imediat la mine, aici, și mi-a spus că i-a fost frică. Mi-a povestit că a venit la ea și a molestat-o timp de 15 minute. Norocul și soarta la fetița asta a fost că a ieșit un vecin din apropiere și el s-a speriat”, a povestit unchiul fetei într-o intervenție pentru Știrile Kanal D.

Retail jobs

Minora și-a sunat tatăl după câteva micute și i-a spus că se simte în pericol. I-a povestit că lângă ea se află un bărbat care o privește insistent. Când a auzit, individul a plecat. Pentru a nu fi observat de mecanicii care lucrau în zonă, la o vulcanizare, agresorul s-a ascuns printre mașini și astfel a reușit să fugă.

Părinții au depus plângere penală la Poliție, dar oamenii legii nu au făcut nimic pentru a-l prinde pe inculpat. Tocmai după ce imaginile au fost făcute publice la câteva zile distanță agenții au reacționat. L-au găsit pe individ, l-au audiat și l-au lăsat în libertate.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 07 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.