Casa Naţională de Pensii a anunțat că angajează 1.000 de oameni pentru evaluarea dosarelor de pensie. Perioada anagajării este pe o perioadă determinată, iar salariile se vor achita din bugetul asigurărilor sociale de stat, iar ulterior vor fi decontate din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Casa Națională de Pensii angajează 1.000 de persoane

Guvernul a aprobat o ordonanţă cu scopul de a sprijini necesităţii implementării măsurilor legislative care vizează evaluarea, recalcularea pensiilor din sistemul public de pensii.

Astfel, Casa Națională de Pensii va angaja 1.000 de persoane şi se va suplimenta numărul maxim de posturi. Posturile de muncă vor fi pentru o perioadă determinată, respectiv până la data de 31 august 2023.

Salarizarea angajaților

Potrivit OUG, salarizarea angajaților se face conform Legii cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Prin ordinul preşedintelui Casei Naţionale de Pensii Publice se va întocmi metodologia de distribuire/repartizare a numărului de posturi şi salarizarea personalului.

Salariile personalului angajat se va achita din bugetul asigurărilor sociale de stat, iar ulterior vor fi decontate din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.