Un pui de pisică a fost salvat de clujeni de sub capota unei mașini, după ce pompierii au refuzat să intervină.

Pompierii din Cluj au refuzat să intervină pentru a salva un pui de pisică

Incidentul a avut loc în parcarea VIVO, unde pisica s-a ascuns sub o mașină, iar trecătorii au auzit mieunatul animalului. Aceștia au încercat să scoată pisica de sub mașină ademenind-o cu ajutorul mâncării, dar animalul s-a speriat și s-a ascuns în zona motorului.

Clujenii au apelat la 112, însă pompierii au refuzat să intervină, motivând că pisica va ieși și singură.

„Am sunat și la pompieri și la Poliția Animalelor, dar fără succes. Nu au vrut să intervină”, a povestit Lorena, una dintre persoanele care a salvat pisicuța.

Pisica a fost adoptată

Oamenii au păzit mașin preț de câteva ore pentru ca proprietarul automobilului să nu cumva să vină și să o pornească, punând în pericol viața animalului. Oamenii au venit cu critici la adresa pompierilor, deoarece în alte județe, în astfel de cazuri, aceștia intervin.

Retail jobs

Într-un final puiul de pisică a fost salvat. Acesta era un animăluț al străzii și a fost și adoptat.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.