​​​​​​Premierul israelian îndeamnă intensiv tinerii să se vaccineze anti-Covid-19, după ce în țară a fost identificat un focar nou cu tulpina Delta. În ultima săptămână au fost înregistrate peste 1.000 de cazuri.

Premierul din Israel îndeamnă tinerii să se vaccineze

Premierul israelian vine cu un mesaj de îndemn la adresa tinerilor pentru a se vaccina anti-Covid. Totul după ce în Israel a fost identificat un nou focar cu tulpina Delta care a generat apariția a peste 1.000 de cazuri noi în ultima săptămână. Statul este axat acum pe vaccinarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani.

„Diferența dintre noi și restul lumii este că avem un procent mare de vaccinări în Israel, în special persoanele în vârstă și cele vulnerabile. Acum, cu aprobarea FDA, ne concentrăm pe vaccinarea grupului cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani și ne concentrăm și pe creșterea numărului. Să îi facem să înțeleagă importanța vaccinării”, a declarat medicul Arnon Sahar.

Țara cu cea mai reușită campanie de vaccinare

Israelul este țara cu una dintre cele mai reușite campanii de vaccinare din lume. La momentul actual, aproximativ 85% din populația adultă a fost imunizată. Recent, Guvernul israelian a decis să redeschisă hotarele țării pentru turiștii vaccinați începând de la 1 august.

Retail jobs

„Cred că este responsabilitatea noastră să facem alegerea științifică spre care am fost îndrumați și avem încredere în medici, în guvern și în Dumnezeu”, a spus Liron Arica, tatăl unui copil vaccinat.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii le-a cerut persoanelor vaccinate să poarte în continuare măştile de protecție, să păstreze distanţarea socială şi alte măsuri de siguranţă anti-Covid din cauza noii tulpini Delta, extrem de contagioasă, care se răspândeşte rapid pe tot globul.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.