O ladă plină cu grenade a fost identificată la Colegiul Economic Hermes din Capitală.

Ladă cu grenade, identificată într-un colegiu din București

Polițiștii de la Secția nr. 8 din Capitală au fost sesizați astăzi că, în incinta unui colegiu în proces de reabilitare din Sectorul 2, a fost identificată o ladă plină cu...grenade.

Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului și au solicitat și sprijinul Detaşamentului Pirotehnic de la Unitatea Specială de Intervenţii din Ciolpani. Potrivit verificărilor efectuate de pirotehniști s-a stabilit că grenadele erau de exercițiu, încă din anul 1950 și nu prezintă pericol de explozie.

Lada cu grenade, confiscată de pirotehniști

Din fericire, în incinta liceului nu se aflau profesori sau elevi, deoarece liceul este în proces de reabilitare, iar evacuarea acestuia a fost destul de simplă. Lada cu grenade a fost dusă la baza Detaşamentului Pirotehnic de la Unitatea Specială de Intervenţii pentru a fi analizate în detaliu, informează antena3.ro.

Retail jobs

Urmează o anchetă pentru a stabili dacă nu există și alte obiecte periculoae în incinta liceului.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.