Este incendiu uriaș pe autostrada A1. Un camion a luat foc între Orăștie și Deva, în zona Simeria. Traficul este blocat pe un sens.

Incendiu uriaș pe autostrada A1. Traficul, blocat pe un sens după ce o mașină cu băuturi s-a răsturnat

Traficul este blocat marți dimineață, pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, în zona localității Șibot, după ce o mașină încărcată cu băuturi s-a răsturnat, ulterior izbucnind un incendiu. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite. Traficul rutier este oprit pe sensul către Deva pentru a permite lichidarea deflagrației.

În zona accidentului s-a format coloană de autovehicule de aproape doi kilometri, așa încât șoferii sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor prezenți pentru fluidizarea circulației, să adapteze viteza la condițiile de trafic și să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depășirile coloanelor de autovehicule ori întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

”Pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 339, pe sensul către Deva, în apropierea localităţii Şibot, judeţul Hunedoara, un ansamblu rutier încărcat cu băuturi a acroşat parapetul median şi s-a răsturnat pe banda de urgenţă, apoi a izbucnit un incendiu”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.