Social 25 Iunie 2021 10:50

Medicul Monica Pop atenționează că șobolanii care mișună pe străzi în Sectorul 1 al Capitalei sunt periculoși. Aceasta susține că oamenii ar trebui să îi prindă și să îi ducă primarului Clotilde Armand, din cauza căruia s-au umplut străzile de gunoaie.

„Şobolanii sunt foarte periculoși! Dacă am terminat cu epidemia de coronavirus o să vină epidemia cu șobolani. Este nenorocire cu ei! Mai mult decât atâta patologia generată de mușcăturile lor este foarte ușor de contaminat. Ei se joacă cu focul! Nu mai vorbim de starea psihică a oamenilor.

Gândiţi-vă facă omul acela care a pățit așa ceva nu se mai vindecă cine știe câtă vreme. Este îngrozitor, este în stare de șoc și așa o să rămână și este și bărbat. Gândiţi-vă la soția sa poate avea și copiii care au văzut așa ceva, este înfiorător.

Este un impact psihologic. Este extraordinar de greu de a scăpa de așa ceva și va trebui să meargă la psiholog. Și acum pe căldurile astea să nu poți să mai deschizi geamurile din cauza asta este incredibil", a spus medicul Monica Pop, la Sinteza Zilei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.