Municipiul Buzău a câştigat titlul de "Cel mai bun brand de oraş din Europa" în cadrul Galei "Transform Awards" desfăşurată la Londra. Orașul românesc a devastat Parisul în finală.

Municipiul Buzău, „Cel mai bun brand de oraş din Europa"

"Cel mai bun brand de oraş din Europa a revenit azi noapte Buzăului, în cea mai importantă competiţie de branduri din lume 'Transform Awards', ţinută la Londra! Am învins în finală Parisul, ceea ce este incredibil!", a scris joi primarul Toma, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a ţinut să mulţumească tânărului ieşean Adrian Mironescu, creatorul brandului "Buzău - oraş deschis". Edilul a adăugat că acest premiu "lansează Buzăul pe mapamond".

"Este o zi istorică (...) Este un moment extraordinar care, iată, lansează Buzăul şi pe mapamond (...) Am început cu această idee, de a avea un brand de oraş, iar la competiţia din 2018 a câştigat un tânăr, Adrian Mironescu din Iaşi, care a lucrat împreună cu noi pentru a defini un brand - Buzău oraş deschis. Buzău oraş deschis viitorului, Buzău oraş deschis educaţiei, Buzău oraş deschis culturii, Buzău oraş deschis sportului, Buzău oraş deschis dezvoltării.”, a mai adăugat primarul.

Retail jobs

Orașul Buzău, în finală alături de Paris

Primarul Buzăului susține că acest câștig îi va ajuta ca lumea din țară să înceapă să știe de existența orașului pe care îl conduce, dar și persoanele de peste hotare. Edilul a ținut să mulțumească tuturor pentru susținere și încrederea oferită.

„Ne-am angajat pe un drum care să ducă Buzăul cât mai sus şi iată că sunt etape care se împlinesc (...). Un brand mare se face cu toţi buzoienii, pentru că fiecare aţi contribuit în felul dumneavoastră (...) Iată-ne câştigători ai medaliei de aur, este o realizare extraordinară, iar acest eveniment mă determină şi mai mult să continuăm pe drumul pe care a apucat-o Buzăul, pentru că am credinţa că este un drum bun", a spus primarul Constantin Toma, într-un mesaj video postat pe pagina sa de socializare.

Citeste si:
Turnul Eiffel se prăbușește! Monumentul are nevoie urgentă de...
Turnul Eiffel se prăbușește!...

Gala "Transform Awards" 2021 a fost organizată de publicaţia "Transform Magazine", iar municipiul Buzău, care a participat la concurs cu logo-ul " Buzău oraş deschis", a fost nominalizat în finală, alături de capitala Franţei, Paris, informează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.