Un nou lot de 60.000 de doze de vaccin Johnson&Johnson ajunge mâine în țară. Vaccinul va fi adus în București pe cale terestră, transportul fiind asigurat de firma producătoare. Până la acest moment, compania Johnson&Johnson a livrat 625.300 doze de vaccin în România.

Un nou lot de vaccin Johnson & Johnson ajunge mâine în România

Alte 60.000 de doze de vaccin Johnson&Johnson urmează să ajungă joi în România, la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Firma producătoare a asigurat transportul, vaccinul va fi adus în Capitală pe cale terestră.

Potrivit Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, dozele de vaccin vor fi depozitate la Centrul Național de Stocare, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele de vaccinare din țară, potrivit unui comunicat CNCAV.

Vaccinul Johnson & Johnson în România

Până la moment, în România au fost livrate 625.300 doze de vaccin produse de compania Johnson&Johnson, dintre care 259.466 de doze au fost administrate deja populației care s-a imunizat.

Retail jobs

În România, alocarea dozelor de vaccin se realizează după calendarul de livrare oferit de firma producătoare. Respectiv, periodic, România primește loturi cu vaccin anti-COVID-19 necesare imunizării populației.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.