Consiliul Naţional al Audiovizualului și-a ales un nou președinte. Cristina Pocora, membră CNA din partea PNL, a fost alegeasă pentru această funcţie. Aceasta a fost singurul candidat pentru postul de preşdinte al CNA.

CNA a ales un nou președinte

„O carieră în slujba cetăţenilor. Întreaga activitate a Cristinei Pocora este în domeniul public şi al reprezentării cetăţenilor în diferite instituţii importante precum Parlamentul României sau CNA. În calitate de deputat a promovat legi în privinţa protecţiei familiei, precum legea alocaţiilor, legea concediului pentru creşterea copilului sau legea privind protecţia împotriva violenţei domestice”, se arată pe site-ul CNA.

Cristina Pocora, noul președinte CNA în vârstă de 42 de ani este membră PNL și a fost singurul candidat la această funcție. Pocora este a treia femeie care va conduce caeastă instituţie, după Laura Georgescu şi Monica Gubernat.

CNA militează pentru respectarea drepturilor părţilor implicate în procesul media, dar şi al telespectatorilor.

Retail jobs

Cine este Cristina Pocora

Noul președinte al CNA s-a năcut pe 5 Aprilie 1979 în municipiul Galaţi. Este absolventă a Masterului în Comunicare Politică, Marketing Politic şi Electoral (SNSPA) și absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice (SNSPA).

Și-a început cariera în anul 2001, atuci când activa în calitate de consilier parlamentar al Cabinetului Vicepreședintelui Senatului României.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.