Consiliul Naţional al Audiovizualului și-a ales un nou președinte. Cristina Pocora, membră CNA din partea PNL, a fost alegeasă pentru această funcţie. Aceasta a fost singurul candidat pentru postul de preşdinte al CNA.

CNA a ales un nou președinte

„O carieră în slujba cetăţenilor. Întreaga activitate a Cristinei Pocora este în domeniul public şi al reprezentării cetăţenilor în diferite instituţii importante precum Parlamentul României sau CNA. În calitate de deputat a promovat legi în privinţa protecţiei familiei, precum legea alocaţiilor, legea concediului pentru creşterea copilului sau legea privind protecţia împotriva violenţei domestice”, se arată pe site-ul CNA.

Cristina Pocora, noul președinte CNA în vârstă de 42 de ani este membră PNL și a fost singurul candidat la această funcție. Pocora este a treia femeie care va conduce caeastă instituţie, după Laura Georgescu şi Monica Gubernat.

CNA militează pentru respectarea drepturilor părţilor implicate în procesul media, dar şi al telespectatorilor.

Cine este Cristina Pocora

Noul președinte al CNA s-a năcut pe 5 Aprilie 1979 în municipiul Galaţi. Este absolventă a Masterului în Comunicare Politică, Marketing Politic şi Electoral (SNSPA) și absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice (SNSPA).

Citeste si:
VIDEO Un șobolan a perturbat o ședință a Parlamentului din Andaluzia
VIDEO Un șobolan a perturbat...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Și-a început cariera în anul 2001, atuci când activa în calitate de consilier parlamentar al Cabinetului Vicepreședintelui Senatului României.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.