Un urs negru de mari dimensiuni, filmat de camere de securitate în timp ce încerca să urce într-o camionetă, este autorul unei serii de pătrunderi prin efracţie în mai multe automobile din statul american New Hampshire, a anunţat poliţia locală, citată de AFP.

Un urs a pătruns în mai multe automobile

Poliţia din oraşul american Thornton a difuzat o înregistrare video care a surprins animalul în timp ce dădea târcoale unui vehicul parcat, înainte de se a ridica pe membrele inferioare şi de a-şi folosi ghearele pentru a deschide portiera, instalându-se apoi cu nonşalanţă pe scaunul şoferului. Poliţiştii locali bănuiesc că ursul din acele imagini este "un delincvent în serie".

"În ultimele săptămâni, am primit mai multe relatări despre un urs (...) care a pătruns în vehicule pentru a fura alimente sau ambalaje lăsate în interior şi care a provocat pagube considerabile", a declarat poliţia locală într-un comunicat publicat pe pagina sa de Facebook.

"Am avut deja cazuri de urşi care au pătruns în maşini, dar nu ca acesta", a declarat şeful poliţiei locale, Kenneth Miller, pentru Boston Globe. "Este un caz unic", a adăugat el.

Retail jobs

Kenneth Miller a dezvăluit pentru televiziunea locală WMUR9 că ursul a distrus bara de protecţie a unui vehicul şi scaunul din faţă al altui vehicul. Chiar şi fără acele imagini compromiţătoare, anumite indicii duceau spre "delincventul cu blană": o amprentă de urs a fost descoperită în zona în care fusese comisă o astfel de pătrundere prin efracţie, precizează cotidianul Boston Globe.

Ursul este încă în libertate, iar presa locală afirmă că animalul nu a cauzat alte probleme în afara celor provocate de înclinaţia lui de a scotoci în interiorul automobilelor. Poliţia din Thornton a contactat autoritatea pentru vânătoare şi pescuit din New Hampshire şi a cerut populaţiei locale să nu lase în automobile alimente sau deşeuri care ar putea să îl tenteze pe "hoţul cu blană". AGERPRES.

Citeste si:
Test psihologic: Descoperă cum te văd oamenii din jur și cine ești...
Test psihologic: Descoperă...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.