Imagini șocante au fost surprinse în seara de 20 iunie pe o șosea din București. Un șofer a blocat automobilul unui alt participant la trafic, apoi a coborât cu o crosă de golf și a lovit cu violență autovehiculul în care se afla un bărbat. Șoferul agresor a spart geamul mașinii, apoi l-a lovit pe individ.

VIDEO șocant în București. Un șofer este atacat și bătut în trafic cu o crosă de golf

Scene violente s-au petrecut pe șoseaua Fundeni din Capitală. În imaginile surprinse de martori se observă cum, lângă o benzinărie, un șofer cu BMW blochează o altă mașină aflată în trafic. Acesta a coborât, apoi a început să lovească cu bestialitate, cu o crosă de golf, automobilul. Partenera conducătorului agresiv a coborât și ea din mașină și a început să dea cu picioarele în roțile și oglida victimei. Individul cu crosa a spart geamul automobilului și l-a lovit pe cel care se afla la volan.

De asemenea, pe filmare se observă și o mașină de Securitate, dar niciun agent nu a intervenit, cel puțin până la finalul înregistrării. Agresorul a fost identificat și este cercetat în stare de libertate pentru tulburarea liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe.

Retail jobs

„Din păcate, vedem multe astfel de situații în trafic, când conducătorii auto acționează violent și își fac singuri dreptate. Punem pe seama lipsei de educației și, zic eu, pe seama legislației prea permisive. Prea avem curaj să încălcăm legea fără să ne gândim că putem fi pedepsiți”, a declarat Ioan Cănărău, vicepreședinte Sindicatul Europol, pentru Kanal D.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.