Social 22 Iunie 2021 09:11

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că sunt instituite restricţii pe anumite segmente de drum, din cauza unui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că sunt instituite restricţii pe anumite segmente de drum.

Pe DN 13E, la kilometrul 39, în localitatea Reci, în judeţul Covasna, nivelul râului Negru a ajuns la suprastructura podului, astfel că traficul autovehiculelor peste 3,5 tone este restricţionat.

Poliţiştii spun că se poate circula pe următoarea rută ocolitoare: intersecţia DN 11 cu DN 13 (sensul giratoriu Reci) – DN 11 Moacşa – DJ 121A Let – intersecţia DJ 121A/DN 13E (kilometrul 47);

De asemenea, pe DN11 Bacău-Oneşti, la kilometrul 168, în afara comunei Măgura din judeţul Bacău, pe o suprafaţă de aproximativ 100 metri s-a surpat terasamentul şi a apărut o diferenţă de nivel a carosabilului.

Se circulă doar pe sensul către Bacău, prin semaforizare. Totodată, este semnalată ceaţă pe mai multe artere rutiere din judeţul Harghita, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, A4 Ovidiu-Agigea, DN1 Bucureşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori normale de trafic.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.