Social 20 Iunie 2021 13:41 de Lorena Martin

În Vrancea situația este una extrem de dificilă din cauza ploilor care au provocat mari probleme în cele mai multe localități ale județului. Râul Putna s-a revărsat și a inundat străzile și gospodăriile oamenilor.

„Plouă încotinuu de 48 de ore în judeţul Vrancea şi suntem în mijlocul unei rafale, în acest moment. La fiecare 45 de minute, o oră şi jumătate plouă puternic şi se inundă absolut toată localitatea. Suntem în Bilieşti în acest moment, în judeţul Vrancea. În plin cod portocaliu de ploiaie şi cod roşu hidrologic. Şoseaua de pe drumul judeţean 203 D este complet inundată de ape. Cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pot doar să evalueze pagubele în acest moment, pentru că efectiv nu au cum să intervină", a relatat Cristi Popovici, reporter Antena 3.

ISU Vrancea a transmis mesaj RO-Alert în 10 localităţi

În scopul protejării populaţiei, în zonele aflate sub incidenţa Codului Roşu respective localităţile Bilieşti, Boloteşti, Garoafa, Răstoaca, Suraia, Ţifeşti, Valea Sării, Vânători, Vidra şi Vulturu, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” Vrancea a transmis mesaj de avertizare prin sistemul Ro- Alert.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.