Social 19 Iunie 2021 13:08 de Lorena Martin

Un bărbat de 42 de ani dintr-o comună din Satu Mare a fost reţinut fiind acuzat că a ucis doi bătrâni - soţ şi soţie - în locuinţa lor.

Potrivit IPJ Satu Mare, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că în localitatea Târşolţ au fost găsite, în locuinţa unde domiciliau, 2 persoane decedate. Este vorba despre un bărbat de 88 de ani şi soţia acestuia, de 76 de ani.

La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, medic legist, poliţişti criminalişti şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, care au constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă.

În urma activităţilor desfăşurate, persoana bănuită de omor a fost identificată.

Procurorul de caz a emis mandat de reţinere pentru 24 de ore.

Bărbatul, de 42 de ani, din Târşolţ, urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea propunerii unei măsuri preventive.

Se efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, informează AGERPRES.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.